cocktails tager nu imod bitcoins

Nu kan du betale dit bryllup med Bitcoins hos Cocktaiils

Hvor kan man betale med Bitcoins?

Blockchain er fremtiden

Det kan du lige her – fra 2021 er Cocktaiils.dk nemlig begyndt at tage imod bitcoins som betalingsmiddel for events, isterninger og fester.

Bitcoins har været i mediernes fokus i 10 år og vi mener nu, at det er på tide, at flere virksomheder begynder at omfavne den omdiskuterede valuta som betalingsmiddel.

Det kan være svært at spå om fremtiden og vi ved endnu ikke om det bliver bitcoin, der trækker blockchain-løbet som vinder.

Dog har vi stor tiltro til blockchain-teknologien som fremtid i sig selv, da vi ser den som revolutionerende ift. at overflødiggøre en 3. part som fx. banker i forbindelse med en handels-transaktion.

Paypal trækker Bitcoin op

I skrivende stund, ligger bitcoin-prisen på 209.261,93 DKK  – Dette er, vel at mærke, for én enkelt bitcoin. 

Vi tror på, at markedet stadig kræver mere stabilitet før bitcoin kan anvendes som gængs betalingsmiddel, men en af de store udfordringer har indtil videre ligget i berøringsangsten ved, hvad bitcoins overhovedet er.

Selvom en af Goldman Sachs’ tidligere executive hedgefund chiefs har spået en reel bitcoin-pris til at ligger på 1.000.000$ pr bitcoin, så tror vi stadig den kommer til at tage et stort dyk eller to, før vi ender helt der oppe.

Frit valg

Vi skal dog ikke gøre os til herre over, om du som kunde deler samme holdning og du har derfor stadig ligeså gode muligheder for at betale med Visa, Mastercard og Dankort, hvis du foretrækker dette.

 

No Comments

Post A Comment