i got spirit

Udnyt tiden med Corona til at planlægge jeres bryllup

En hård start på året

Corona er desværre over os, og vi ved endnu ikke hvor længe det fortsætter.

Som det ser ud nu, kan vi sagtens ramme ind i en periode, der varer helt frem til juni, hvis man følger sundhedsstyrelsens prognose.

Det har, som de fleste nok har bemærket, sat mange virksomheder i især service-branchen i knæ, hvis de ikke har haft likviditet nok eller har sat sig i for dyre ejendomme.

 

En af de få ting Corona-virussen trods alt medfører er, at verden står mere sammen og små virksomheds-ejere bliver mere kreative og slækker på de høje priser mod at få en smule indtægt.

Det er derfor nu du skal slå til, hvis du planlægger bryllup til slutningen af 2020 eller endnu bedre 2021.

Timingen for at få en god pris på sine bryllupslokaler, brudekjole, kage, cocktailbar og bartendere har aldrig været bedre og vi har derfor forsøgt at samle nogle af de bedste bud på markedet, som vi selv ville anbefale, hvis vi skulle planlægge et bryllup.

 

Cocktailbaren

Velkomstdrinks.dk

Velkomstdrinks laver den helt nye type drinks, hvor der er motiver af fx. Graffiti, Bryllupsbillede, Firmalogo eller lignende – det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Hvis du vil have graffiti cocktails til at starte en fernisering med banksy-malerier eller andet graffiti motiv, er det jo helt perfekt.

Alternativt kan du også vælge at skrive en sød besked på toppen af skummet til enten dine gæster eller klienter.

graffiti cocktails

 

Bartendertjenesten.dk 

Hvis du booker bartender hos Bartendertjenesten i hele april måned, får du 15% rabat og isen gratis med oveni.

 

Kage/Dessert

bakemyday.com

Bake My Day er næsten vores naboer og de er kendte for at lave nogle fantastiske bryllupskager til både fest, konfirmationer og bryllupper.

De tilbyder alt lige fra motiv-baserede kager i ægte former og farver til lokale kagetyper som fx “snudar”, der er den islandske pendant til kanelsnegle i danske bagerier.

 

Bryllupskjole

Hvis du skal bruge en bryllupskjole, er vi faldet over Vintage Girl side, hvor udvalget er stort og priserne overkommelige.

Alexander fra ONLY Events friede til sin kæreste, da de var i Moskva sidste efterår og han har derfor haft hånden på kogepladen og ved, hvad det vil sige, når man skal vælge en flot brudekjole med kæresten.

Måske er vi lidt mands-domineret hos ONLY Events, men vi vil påstå, at vi har god smag og holder meget af det simple uden for meget “pang” og overmættede farver.

Du kan finde mærker som Alberte Couture, Rosa Clara og Valerio Luna.

Alexanders kæreste har kigget meget på især denne kjole – men der er mange flere at vælge imellem, så hop ind og kig.

 

Opdækning og Service

Skal du selv stå for opdækningen, så har vi også de rigtige til jer her.

Vi anbefaler som det første, Pinterest til at finde inspiration til dit bryllup, så du kan spare penge på de ting du selv kan overskue at lave og istedet lægge dem på fx. maden eller servicen.

 

Hvis du har luft i budgettet, så har vi også fundet nogle dygtige bryllupsarrangører, der leverer flot service fra fx Hay og Royal Copenhagen.

Check hos ATableStory og se, hvad de kan tilbyde.

 

Isterninger til festen

Hvis I skal bruge isterninger til brylluppet, så har Islevering.dk isterninger og knust is lavet specifikt til cocktail catering og afkøling af lækre cocktails.

En af deres mest populære pakker er festpakken, hvor du får 50kg isterninger i termotønde + 25kg knust is i termotønde for 750,-

Ismængden svarer til det der normalt bruges til et bryllup for 50-75 gæster, som drikker i ca. 5 timer med cocktailbar.

Festartikler

Alt til dit festbord i duge, servietter og pynt – Alt til brylluppet i engangsservice og pynt

Hvis du skal holde bryllup, så har festsalg.dk alt til dit bryllupsfestbord, dit festlokale og reception.

 

Vi har de rigtige festartikler til at give dig en uforglemmelig dag og aften. Vi har et bredt udvalg af luksus servietter i flere forskellige farver og størrelser.

Hvis du leder efter engangsservice til din fest, så har vi i vores fingerfood-kategori mange sjove plastik/nedbrydelige bægre til at servere din menu, appetizers eller snacks på en flot og indbydende måde.

Vi har lækre engangskrus, glas, vinglas, tallerkner, bestik til at gøre det hele nemt og indbydende – næsten alt i nedbrydelige materialer. Vi har over 100 forskellige slags bordkort – bordpynt og mange flotte temaer til at pynte festbordet.

Vi har derudover mange smukke duge i forskellige former og farver der passer til netop dit tema, humør og den stemning du vil frembringe ved din begivenhed.

Så på festsalg.dk finder du alt hvad du skal bruge for at gøre din borddækning festlig og romantisk og til at skabe en mindeværdig dag på en hurtig, nem og billig måde. Find det hele på festsalg.dk

No Comments

Post A Comment