Pina Colada Opskrift

Hvordan laver man en PINA COLADA?

Vi har den lækreste opskrift på Pina Colada

INGREDIENSER

  • 9cl Ananas Juice
  • 6cl Meyers Rum
  • 3cl Coco Lopez
  • 1cl Fløde

Garnish: 1 Ananas Topskud, 1 Kirsebær, 1 bundt mynte, flormelis, 1 skive med ananas

SÅDAN LAVER DU EN PINA COLADA

– Hæld alle ingredienserne op i din shaker

– Fyld shakeren med isterninger  og shake hårdt i 8-10 sekunder

– Åben shakeren, tag straineren over og brug også din fine-strainer til at hælde mixet op i dit vinglas, hurricane-glas eller highball-glas

– Pynt med garnish og servér iskold

SJOVE ALTERNATIVER & TWISTS

Om drinken

FUN FACTS

OM INGREDIENSERNE

Mørk Rom

Mørk Rom

Rom laves af molassen fra sukkerrør. Derfor er rom også blandt de sødeste typer spiritus man kan få.

Angostura rom er en caribisk rom med massere af sødme og kraftige noter af kokos og ananas.

Kombineret med en fadlagring på amerikanske bourbonfade og er herefter kulfiltreret for den mørke karamelfarven – men smagen beholder den.

Af samme årsag, går den særdeles godt til drinks som mojito, daiquiri og rum swizzle.

Den holder en alkoholstyrke på 37,5%

Coco Lopez

Coco Lopez

Coco Lopez er alfa og omega til en Pina Colada.

Hvis du føler overskud, kan du faktisk lave din egen kokosnøddecreme med frisk kokosmælk og rørsukker kogt sammen.

Dog vil vi anbefale coco lopez, da den smagsmæssigt rammer helt perfekt til en god Pina Colada.

Den cremede kokoscreme holder i umindelige tider, uåbnet i dåsen, så den er nem og praktisk at have stående til en dag man får gæster.

Efter åbning kan Coco Lopez holde ca 14 dage i køleskab.

Ananas Juice

Ananas Juice

Valget af Ananas Juice er ekstra vigtigt i en Pina Colada, da det er hovedingrediensen.

Vælg gerne en sød og ikke-varmebehandlet juice, da det smager af mere og giver en mere balanceret cocktail.

Hvis du føler ekstra meget overskud på dagen, når du laver Pina Colada, så pres ananas juicen fra en frisk og overmoden ananas – det bliver du glad for.

Piskefløde

Piskefløde

Rom laves af molassen fra sukkerrør. Derfor er rom også blandt de sødeste typer spiritus man kan få.

Angostura rom er en caribisk rom med massere af sødme og kraftige noter af kokos og ananas.

Kombineret med en fadlagring på amerikanske bourbonfade og er herefter kulfiltreret for den mørke karamelfarven – men smagen beholder den.

Af samme årsag, går den særdeles godt til drinks som mojito, daiquiri og rum swizzle.

Den holder en alkoholstyrke på 37,5%

Mørk Rom

Mørk Rom

Rom laves af molassen fra sukkerrør. Derfor er rom også blandt de sødeste typer spiritus man kan få.

Angostura rom er en caribisk rom med massere af sødme og kraftige noter af kokos og ananas.

Kombineret med en fadlagring på amerikanske bourbonfade og er herefter kulfiltreret for den mørke karamelfarven – men smagen beholder den.

Af samme årsag, går den særdeles godt til drinks som mojito, daiquiri og rum swizzle.

Den holder en alkoholstyrke på 37,5%

Mørk Rom

Mørk Rom

Rom laves af molassen fra sukkerrør. Derfor er rom også blandt de sødeste typer spiritus man kan få.

Angostura rom er en caribisk rom med massere af sødme og kraftige noter af kokos og ananas.

Kombineret med en fadlagring på amerikanske bourbonfade og er herefter kulfiltreret for den mørke karamelfarven – men smagen beholder den.

Af samme årsag, går den særdeles godt til drinks som mojito, daiquiri og rum swizzle.

Den holder en alkoholstyrke på 37,5%

Mørk Rom

Mørk Rom

Rom laves af molassen fra sukkerrør. Derfor er rom også blandt de sødeste typer spiritus man kan få.

Angostura rom er en caribisk rom med massere af sødme og kraftige noter af kokos og ananas.

Kombineret med en fadlagring på amerikanske bourbonfade og er herefter kulfiltreret for den mørke karamelfarven – men smagen beholder den.

Af samme årsag, går den særdeles godt til drinks som mojito, daiquiri og rum swizzle.

Den holder en alkoholstyrke på 37,5%

Mørk Rom

Mørk Rom

Rom laves af molassen fra sukkerrør. Derfor er rom også blandt de sødeste typer spiritus man kan få.

Angostura rom er en caribisk rom med massere af sødme og kraftige noter af kokos og ananas.

Kombineret med en fadlagring på amerikanske bourbonfade og er herefter kulfiltreret for den mørke karamelfarven – men smagen beholder den.

Af samme årsag, går den særdeles godt til drinks som mojito, daiquiri og rum swizzle.

Den holder en alkoholstyrke på 37,5%

OM INGREDIENSERNE

angostura rom

ROM

Rom laves af molassen fra sukkerrør. Derfor er rom også blandt de sødeste typer spiritus man kan få.

Angostura rom er en caribisk rom med massere af sødme og kraftige noter af kokos og ananas.

Kombineret med en fadlagring på amerikanske bourbonfade og er herefter kulfiltreret for den mørke karamelfarven – men smagen beholder den.

Af samme årsag, går den særdeles godt til drinks som mojito, daiquiri og rum swizzle.

Den holder en alkoholstyrke på 37,5%

rørsukker

SUKKERSIRUP/RØRSUKKER

Typen af sukker man bruger, kan måske dele vandende hos mange bartendere.

Hos Cocktaiils foretrækker vi at lave hjemmelavet gomme/sukkersirup på hvid dansukker.

Mange originale opskrifter kalder dog på rørsukker, og det kan absolut også være lækkert – men det er en smagssag, som er op til folk selv at finde ud af.

Vi laver vores sukkersirup ved at blande 2 dele sukker/rørsukker sammen med 1 liter kogt vand.

Det er vigtigt, at man rører sukkeret særdeles grundigt sammen og sikrer, at krystallerne opløses i vandet, så siruppen bliver fuldstændig gennemsigtig.

cut limes and ice cubes in tray

LIME JUICE

Lime er en citrusfrugt gående under det latinske navn: Citrus x aurantifolia

Vores lime udvælges altid økologisk, når vi kan.

Vi får presset vores lime hos SlowJuice, der leverer friskpressede juices lavet på økologisk frugt og grøntsager.

Af limes til mojito udvælger vi oftest dem fra Brasilien. De har en frisk og blød skal og har ved modenhed mest juice i sig til at presse og lave flotte lime både af.

Når vi skærer lime anbefaler vi en skarp urtekniv med takker.

strawberry

JORDBÆR

Jordbær behøver næppe den store introduktion.

De er friske, søde og smager af sommer og sol.

Der er ingen tvivl om at de danske jordbær er kendt som de bedste og sødeste.

Det samme gør sig gældende i en daiquiri eller mojito, hvor du kan gøre opskriften ekstra lækker med danske friske jordbær.

is til fest

ISTERNINGER TIL FEST

Hvis du skal lave mojito, er der ingen tvivl om, at god og ren is er noget af det vigtigste.

Den originale opskrift på mojito blev faktisk lavet med isterninger, men det er næsten alment kendt i dag, at man er skiftet over til knust is.

I får de bedste og billigste isterninger hos os. Vi leverer isterninger og knust is til jeres adresse til priser, der ikke er til at skyde igennem. Få f.eks 25kg isterninger for 299,- inklusiv termotønde og betal 100,- for levering i hele Storkøbenhavn. Vi leverer i Storkøbenhavn og Sjælland på alle tider af døgnet og alle ugens dage og du kan få din levering indenfor 1 time, langt de fleste dage på året.

Call Now ButtonRing eller send os en sms her