dyrenes beskyttelse

ONLY Events er blevet erhvervspartnere hos Dyrenes Beskyttelse 2020

Kan cocktails og dyr gå hånd i hånd?

Hos Cocktaiils.dk kan de helt sikkert.

Jeppe, Rune & Alexander har altid haft en stor passion for cocktailbaren, udvikling af nye drinks og i at levere god service til vores gæster.

En ting der på samme måde står vores hjerte nær er dyr – og i særdeleshed hunde.

Alexander er vokset op med sin hvide Schæferhund, Pander.

Jeppes families kærlighed faldt på deres Golden Retriever, Anton.

Og Runes familie har en sød lille gårdhund, Nino.

Hunde stjæler opmærksomheden

I vores travle hverdag med højtider og stort arbejdspres med store events og cocktailbarer, består en af hverdagens små glæder i at sende sjove hundevideoer til hinanden internt, vi elsker hunde for deres umiddelbare og glade sind og så synes vi alle, at de til tider kan være lidt dumme på den søde måde og det er der heldigvis en masse gode videoer på Instagram, der beviser.

 


Australiens fauna er i fare

En betydeligt mere sørgelig nyhed, der har rettet vores opmærksomhed efter dyrene, er selvfølgelig naturkatastrofen i Australien.

Hvis du endnu ikke har set videoen med koalaerne, der kæmper udenom flammerne og får vand af brandmænd og lokale, håber vi du vil give det lidt opmærksomhed og støtte, med hvadend det du kan.

Giv dit bidrag her:

http://bidrag.wwf.dk/stoet-som-privatpartner

Erhvervssponsor hos WWF 2020

Vi har derfor også doneret til WWF og er blevet erhvervssponsorer hos dem for hele 2020. Og vil fortsætte kampen for bedre dyrevelfærd – hånd i hånd med vores cocktailkoncepter.

 

 

No Comments

Post A Comment