Bryllup Cocktail Pairing Cocktaiils

Cocktail Pairing med only cocktails

Cocktail Pairing er blevet lidt af et buzz-word indenfor den seneste tid – men er det egentlig do-able og hvad kan lade sig gøre?

Vi giver her nogle bud på hvordan en cocktail pairing kan foregå og hvad vi selv ville anbefale til formålet.

 

Er en cocktail pairing noget man kan lave til al slags mad?

Det korte svar er: “Nej”

Det kan man bestemt ikke og modsat mange af vores konkurrerende kollegaer, så mener vi faktisk slet ikke, at en cocktail-pairing kan erstatte god vin til gastronomiske mad oplevelser.

Ganske enkelt, så går klassiske cocktails sjældent særlig godt, hånd-i-hånd, med de fleste hovedretter og problemet består i, at der er lime/citron juice og/eller sukker i langt de fleste cocktails.

En god bøf eller en lækkert stykke fisk kan desværre ikke drage meget synergisk nytte af et indslag baseret på lemonade og det er derfor vigtigt, at du tænker meget ud af boksen eller laver drinks baseret på ingredienser uden sukker og syre – som fx. Bloody Mary eller Manhattan.

 

 

 

No Comments

Post A Comment